Disclaimer

Deze website heeft een informatief karakter over de initiatieven die onder de naam HometoStart worden genomen. Bij de samenstelling van de informatie op deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Individuele initiatieven kunnen gedurende de uitvoering echter afwijken. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Privacy statement

Het is op deze website mogelijk u op te geven als geïnteresseerde voor een HometoStart initiatief. Door u in te schrijven op de interesseelijst stemt u in met de manier waarop wij met uw gegevens omgaan:

Wat doen wij met uw specifieke informatie die u hier via het formulier achterlaat?

Wij gebruiken de informatie om een ranglijst te maken – Op basis van de criteria die voor een specifiek initiatief gelden, maken wij een ranglijst van alle ingeschrevenen voor dit initiatief.
Wij bieden deelname aan in een initiatief op basis van de ranglijst – Wanneer een initiatief tot realisatie komt, sturen wij op basis van de ranglijst en het aantal beschikbare woningen in een initiatief een uitnodiging om deel te nemen aan een initiatief. Voorwaarde voor deelname worden in deze uitnodiging vermeld.
Wij versturen een 2 maandelijkse statusupdate over initiatieven – Iedere 2 maanden sturen wij een verzamelde algemene statusupdate van de initiatieven aan alle ingeschrevenen op de verschillende initiatieven.
Wij nodigen uit voor nieuwe initiatieven – Indien er een nieuw initiatief gestart wordt in een gemeente zullen wij een uitnodiging sturen om in te schrijven voor dit initiatief aan alle ingeschrevenen op andere initiatieven die aangegeven hebben in de gemeente waar het nieuwe initiatief start te wonen.

Geaggregeerde gegevens op basis van de inschrijvingen op de interesselijst (zoals het aantal inschrijvers op een initiatief bijvoorbeeld per woonplaats) zullen gebruikt worden voor zover dit kan bijdragen aan de realisatie van een initiatief. Geaggregeerde gegevens zullen nooit herleidbaar zijn tot een specifieke inschrijver.

Levering aan - of gebruik door - anderen dan bij een initiatief betrokken uitvoerende organisaties van gegevens is expliciet uitgesloten.

Wanneer wordt uw informatie verwijdert?

Indien een initiatief tot een einde komt (succesvol wanneer het initiatief gerealiseerd wordt of niet succesvol als er geen ruimte is om het initiatief te realiseren) dan worden alle inschrijvers voor dit initiatief verwijdert. Dit gebeurt automatisch en u ontvangt hier geen bericht over.

Uw informatie laten verwijderen

U kunt uw inschrijving laten verwijderen door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.